Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο στις περιπτώσεις εκείνες όπου με υπαιτιότητα του Raniak.gr σας έχουν αποσταλεί λανθασμένα προϊόντα ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων , καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν το Raniak.gr αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από το Raniak.gr τρόπος επιστροφής. Θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε με το Raniak.gr την ημέρα παραλαβής των προϊόντων ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας τους.

Στην ως άνω περίπτωση (όπου με υπαιτιότητα του Raniak.gr σας έχουν αποσταλεί λανθασμένα προϊόντα ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ) και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας αυτό μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους :

  • Σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας το Raniak.gr θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη του Raniak.gr πλέον. Το Raniak.gr κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.
  • Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά λόγω αντικαταβολής, η επιστροφή θα γίνεται με κατάθεση σε υποδεικνυόμενο από τον πελάτη τραπεζικό λογαριασμό.
  • Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς του Raniak.gr προς τον πελάτη.