Ταξιδέψτε άνετα και δροσερά!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είστε δροσεροί όταν ταξιδεύετε! Πολλοί άνθρωποι κουράζονται και δυσανασχετούν με τα ταξίδια. Εσείς όμως φτιάξτε το παρακάτω δικό σας μίγμα φρεσκάδας αιθερίων ελαίων και καθαρού νερού και κάντε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είστε δροσεροί όταν ταξιδεύετε! Πολλοί άνθρωποι κουράζονται και δυσανασχετούν με τα ταξίδια. Εσείς όμως φτιάξτε το παρακάτω δικό σας μίγμα φρεσκάδας αιθερίων ελαίων και καθαρού νερού που θα βάλετε σε ένα μικρό ψεκαστήρα (σπρέυ) και κάντε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο!

Η συνταγή:

  • λεμόνι      35 σταγόνες
  • λεβάντα     35 σταγόνες
  • χαμομήλι    35 σταγόνες
  • κανέλλα     35 σταγόνες
  • καθαρό νερό   120 ml

Ανακινείτε καλά πριν από τη χρήση, ψεκάστε γύρω σας πολλές φορές και αναπνεύστε βαθειά, προσέχοντας να κλείνετε τα μάτια σας όμως για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμό.

Η αρωματοθεραπεία συντελείται με τη χρήση των σωστών αιθερίων ελαίων με διάφορους τρόπους όπως το μασάζ, το μπάνιο, οι εισπνοές, οι εξατμιστήρες και επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή μας και καταπολεμά τις ενοχλήσεις και τους πόνους σε ήπιες καταστάσεις. Όπως είναι γνωστό όταν εισπνέουμε ένα άρωμα τα οσφρητικά κύτταρα δίνουν αμέσως το ερέθισμα στον εγκέφαλο.

Οι έγγυμονούσες, τα μωρά και τα αλλεργικά άτομα πρέπει να χρησιμοποιούν με προσοχή τα αιθέρια έλαια. Η παραπάνω δοθείσα συνταγή έχει ελαφριά συγκέντρωση αιθερίων ελαίων. Τα εν λόγω αιθέρια έλαια είναι ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται σε μικρή ποσότητα.

Για τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια Rania Kχρησιμοποιούμε αγνό παρθένο ελαιόλαδο και προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, για να αξιοποιούνται οι ευεργετικές φυσικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, γι’ αυτό και όσοι χρησιμοποιούν τα σαπούνια μας νοιώθουν ευεξία, ξεκούραση, αναζωογονούνται και χαλαρώνουν από το άγχος.

Γνωρίζοντας συνεπώς από πρώτο χέρι τα ωφέλη της αρωματοθεραπείας, σας προσφέρουμε την παραπάνω φόρμουλα φρεσκάδας και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι και καλά ταξίδια παρέα με τα φυσικά προϊόντα Rania K.!

Φιλικά

Rania K.

Related Posts