Όταν η τροφή θρέφει την έμπνευσή μας!

Όταν η τροφή θρέφει την έμπνευσή μας τότε στα χειροποίητα φυσικά σαπούνια Rania K. συμβαίνουν όμορφα πράγματα!

Απολαμβάνουμε αρχικά τα ωραία χρώματα και ευωδιές, έπειτα νοιώθουμε τη φρεσκάδα και κατόπιν τη φροντίδα των θρεπτικών συστατικών στο δέρμα μας και την ψυχή μας για πολλή ώρα μετά τη χρήση των σαπουνιών μας.

Ειδικά εμείς όμως, που μελετημένα φτιάχνουμε τα  χειροποίητα φυσικά σαπούνια μας, γεμίζουμε χαρά! Γιατί σας νοιαζόμαστε όπως την οικογένειά μας και δεν μπορούμε παρά να σας προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν φροντίδας και καθαριότητας για το σώμα, με τα καλύτερα και αγνότερα φυσικά υλικά και αιθέρια έλαια προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας.

Αυτή τη φορά και λόγω εποχής, χρησιμοποιήσαμε την γλυκοκολοκύθα την κίτρινη, την Πολίτικη όπως συνηθίζουν να την ονομάζουν πολλοί! Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, ιδιαιτέρως σε Βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, γι΄ αυτό και είναι ευεργετική στο δέρμα αφού σταματάει την επίδραση των ελευθέρων ριζών που το καταστρέφουν με την πάροδο του χρόνου! Ευεργετικά αποτελέσματα όμως έχει και σε διάφορα δερματικά προβλήματα όπως αυτό της ψωρίασης!

Τι καλύτερο λοιπόν για τον οργανισμό και το δέρμα μας από την επιστροφή μας στο φαρμακείο της φύσης!

Φιλικά

Rania K.