Διώξτε τις πνευματικές, σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις!

Η Αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί αρώματα, προερχόμενα από τα αιθέρια έλαια των φυτών ως θεραπεία, δηλαδή ως μέσο βελτίωσης της υγείας και αύξησης της ευεξίας!

Τα αιθέρια έλαια είναι απολύτως φυσικά και έχουν συγκεντρωμένες όλες τις ιδιότητες των φυτών από τα οποία εξάγονται συνήθως με απόσταξη και γι΄αυτό η δράση τους είναι ισχυρή και ως εκ τούτου πρέπει να επιλέγονται με προσοχή. Για τον ίδιο λόγο, χρησιμοποιούνται σε μικρή σχετικά ποσότητα και σχεδόν πάντα δεν εφαρμόζονται απ΄ ευθείας στο δέρμα αλλά διαλυμένα σε κάποιο λάδι βάσης.

Η αρωματοθεραπεία συντελείται με τη χρήση των σωστών αιθερίων ελαίων με διάφορους τρόπους όπως το μασάζ, το μπάνιο, οι εισπνοές, οι εξατμιστήρες και επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή μας και καταπολεμά τις ενοχλήσεις και τους πόνους σε ήπιες καταστάσεις.

Η σημερινή μορφή της αρωματοθεραπείας έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, όταν τα αρωματικά βότανα και τα έλαια χρησιμοποιούντα ως καλλυντικά, φάρμακα, αρώματα και θυμιάματα.

Ως εκ τούτου στα χειροποίητα φυσικά σαπούνια Rania K., επιλέγουμε προσεκτικά τα αιθέρια έλαια που προσθέτουμε  με γνώμωνα τα μεγαλύτερα ωφέλη τους για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού έτσι αξιοποιούνται οι ευεργετικές φυσικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας. Κατά συνέπεια όσοι χρησιμοποιούν τα σαπούνια μας νοιώθουν ευεξία, ξεκούραση,  αναζωογονούνται και χαλαρώνουν από το άγχος.

Φιλικά

Rania K.

Related Posts