Αυξήστε την πνευματική σας διαύγεια όταν μελετάτε!

Αυξήστε την πνευματική σας διαύγεια και την ικανότητα συγκέντρωσης όταν μελετάτε με ένα μίγμα φρεσκάδας αιθερίων ελαίων και καθαρού νερού που θα βάλετε σε ένα μικρό ψεκαστήρα (σπρέυ). Να ανακινείτε καλά πριν από τη χρήση:

γκρέηπφρουτ: 50 σταγόνες
γαρύφαλλο: 40 σταγόνες
βασιλικός: 30 σταγόνες
περγαμόντο: 30 σταγόνες
λεμόνι: 25 σταγόνες
καθαρό νερό: 120 ml

Ψεκάστε γύρω σας πολλές φορές όταν μελετάτε και αναπνεύστε βαθειά, προσέχοντας να κλείνετε τα μάτια σας όμως για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμό.

Την ημέρα των εξετάσεων βρέξτε ένα βαμβακάκι με λίγες σταγόνες από το κάθε αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιήσατε για το σπρέυ και τοποθετήστε το σε ένα πλαστικό σακκουλάκι.

Πάρτε μαζί σας το σακκουλάκι και εισπνεύστε το άρωμα βαθειά, πρίν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων!

Για τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια Rania K. χρησιμοποιούμε αγνό παρθένο ελαιόλαδο και προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, για να αξιοποιούνται οι ευεργετικές φυσικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, γι’ αυτό και όσοι χρησιμοποιούν τα σαπούνια μας νοιώθουν ευεξία, ξεκούραση, αναζωογονούνται και χαλαρώνουν από το άγχος.

Γνωρίζοντας συνεπώς από πρώτο χέρι τα ωφέλη της αρωματοθεραπείας, σας προσφέρουμε την παραπάνω φόρμουλα φρεσκάδας, αφιερωμένη σε όσους είναι μαθητές ή επιλέγουν τη διά βίου μάθηση σαν τρόπο ζωής!

Καλή επιτυχία σε όσους μαθητές έχουν σε λίγο καιρό εξετάσεις!

Φιλικά
Rania K.

Related Posts